REGULAMENT CAMPANIE DE FIDELIZARE BIOPOINTS

 

SECȚIUNEA 1. CARDUL DE FIDELITATE BIOCORNER

La baza programului de fidelitate se află cardul de fidelitate Biocorner destinat clienților, care funcționează în baza acumulării și utilizării punctelor de loialitate, denumite în continuare Biopoints.

Fiecare client al companiei are dreptul să dețină un singur card de fidelitate.

Cardul de fidelitate Biocorner este disponibil clienților în mod gratuit și se poate emite în orice magazin Biocorner în schimbul completării și semnării formularului de înscriere în programul de fidelitate.

Biocorner își rezervă dreptul de a invalida cardul de fidelitate dacă se constată că a fost folosit încălcându-se oricare dintre prevederile prezentului regulament. Acest card, odată invalidat, nu va mai fi reactivat. Posesorul cardului respectiv va pierde, de asemenea, dreptul de a folosi punctele acumulate pe cardul în cauză și orice alte beneficii atașate cardului respectiv. Poate beneficia în schimb de un nou card, contra-cost, completând un nou formular de card.

 

SECȚIUNEA 2. MECANISMUL PROGRAMULUI

Cardul Biocorner este un card cu acumulare și utilizare de puncte de loialitate (Biopoints) și este un program prin care posesorul cardului poate acumula puncte de fidelitate la plata în numerar sau cu cardul a produselor sau serviciilor achiziționate din magazinele fizice sau din magazinul online, puncte pe care le poate utiliza pentru a obține reduceri sau a achiziționa produse din magazinele fizice sau din magazinul online.

În cazul produselor care beneficiază deja de o reducere, posesorul cardului Biocorner nu poate utiliza punctele pentru a obține o reducere suplimentară.

Punctele Biopoints nu pot fi transferate sau schimbate în bani și vor fi folosite exclusiv pentru achiziționarea de produse din magazinele Biocorner.

Sistemul de acumulare de Biopoints este următorului: la cumpărarea oricăror produse, fie din magazinele fizice, fie din cel online, pentru fiecare 5 ron plătiți, în numerar sau cu card bancar, se va înregistra în contul posesorului 1 BIOpoint.

Dacă clientul decide să returneze un produs, punctele acumulate aferente produsului respectiv se anulează în mod automat.

Posesorul cardului va acumula puncte de fidelitate doar dacă, înainte de plata cumpărăturilor, predă cardul pentru scanare sau dacă va introduce codul unic de pe card în câmpul special creat în formularul de comandă online de pe site.

Toate punctele neutilizate și mai vechi de 12 luni se vor anula automat de pe orice card de fidelitate Biocorner.

În cazul în care posesorul cardului dorește să realizeze plata utilizând punctele acumulate pe cardul său de fidelitate trebuie să specifice acest lucru casierului de la magazinul Biocorner. Punctele pot fi folosite doar de titularul cardului, operațiunea necesitând și prezentarea cardului de fidelitate.

Punctele nu se retrag automat din contul clientului în momentul scanării cardului, dacă acesta nu specifică în mod expres dorința de a le utiliza.

Produsele pe care posesorul cardului dorește să le achiziționeze vor putea fi plătite integral sau parțial utilizând Biopoints. În cazul în care punctele acumulate nu acoperă în totalitate valoarea produselor care urmează a fi achiziționate, diferența se achită pe loc, în numerar sau utilizând un card bancar.

Valoarea unui BIOpoint acumulat pe card este de 1 ron.

Orice obiecție în ceea ce privește punctele acumulate sau preschimbate fraudulos poate fi acceptată doar în termen de 30 zile calendaristice de la data tranzacției. Sesizările legate de acumulările de puncte se iau în considerare cu condiția prezentării bonurilor de casă primite cu ocazia cumpărării, împreună cu un act de identitate valabil.

Regulamentul poate fi modificat de Organizator și va fi comunicat în regulamentul actualizat pe site-ul www.biocorner.ro și în locațiile proprii.

 

SECȚIUNEA 3. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE BIOCORNER

Utilizarea cardului de fidelitate Biocorner se poate face numai de către titularul acestuia.

Pentru a acumula puncte și/sau pentru a beneficia de discounturi utilizând punctele acumulate, clientul va trebui să anunțe faptul că este posesor al cardului Biocorner și să prezinte cardul.

În cazul cumpărăturilor online, posesorul cardului va trebui să introducă manual seria cardului în secțiunea Înregistrează codul de pe card din formularul de comandă.

.

 

SECȚIUNEA 4. CARDURI NEFOLOSITE, DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE

Biocorner își rezervă dreptul de a anula orice card de fidelitate după o perioadă de 12 luni de neutilizare, precum și a oricărui card care încalcă oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozițiilor legale. Odată cu anularea cardului, posesorul acestuia va pierde inclusiv dreptul de a beneficia de punctele de fidelitate acumulate.

Dacă cardul Biocorner s-a deteriorat, a fost pierdut sau furat, posesorul cardului va trebui să anunțe acest lucru în maxim 30 de zile, caz în care cardul Biocorner va fi înlocuit contra-cost.

În cazul în care clientul nu anunță furtul sau pierderea cardului în termenul menționat anterior, acesta își asumă orice utilizare ilegală a cardului, inclusiv folosirea punctelor acumulate până în acel moment de către o terță persoană. Odată cu înștiințarea, se vor comunica numele, adresa și celelalte date de identificare ale posesorului de card. În perioada de înlocuire a cardului nu este posibilă acumularea de puncte sau utilizarea acestora la plata altor produse și nici accesul la discounturile oferite pentru produse.

În cazul cardurilor deteriorate, pierdute sau furate, punctele deja existente sunt transferate pe noul card. Primirea noului card se face în termen de maxim 20 zile lucrătoare de la anunțarea pierderii sau furtului, iar ridicarea sa se face pe baza actului de identitate de la sediul Biocorner.

 

SECȚIUNEA 5. FUNCȚIONAREA SERVICIULUI DE RELAȚII CU CLIENȚII

Posesorii de card Biocorner pot obține informații referitoare la funcționarea programului de loialitate și folosirea de Biopoints apelând numărul de telefon  0732115617 (L-V 09-17:00). Tot la acest număr, titularul cardului are obligația să anunțe fără întârziere orice schimbare a informațiilor personale, inclusiv modificările de adresă.

În scopul protejării datelor personale ale participanților la programul de fidelitate, serviciul clienți va solicita anumite informații pentru a stabili identitatea clientului. Dacă operatorul de la serviciul clienți nu a stabilit în mod corespunzător identitatea clientului, el este îndreptățit să refuze furnizarea de informații.

 

SECȚIUNEA 6. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Prin semnarea formularului de înscriere, participantul își exprimă consimțământul expres pentru înscrierea datelor cu caracter personal în baza de date a companiei SC BIO FAIR SRL, precum și pentru prelucrarea acestor date în scopul acordării de beneficii conform mecanismului de funcționare explicat anterior, în scopuri statistice, pentru acțiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la Biocorner.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de către compania SC BIO FAIR SRL în conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, notificarea prelucrării acestor date fiind înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal.

Participantul are drept de acces la date, dreptul de intervenție și dreptul de opoziție asupra datelor personale, aceste drepturi putând fi exercitate în conformitate cu dispozițiile art. 13, 14, 15 din Legea 677/2001.

De asemenea, persoana ale cărei date sunt prelucrate are dreptul să solicite, fără nici o justificare, în mod gratuit, în scris, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, datată și semnată, ca datele cu caracter personal să nu fie prelucrate de SC BIO FAIR SRL în scop de marketing direct.

SC BIO FAIR SRL este operator de date cu caracter personal nr. 27277, înscris la ANSPDCP.

 

SECȚIUNEA 7. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare în mod gratuit oricărui participant la program în toate sediile Biocorner, la numărul de telefon  0372918008 (L-V 09-17:00) și pe site-ul www.biocorner.ro.

Prin participarea la acest Program, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze termenelor și condițiilor prezentului Regulament Oficial.