INFORMAȚII COMENZI: 0732115617
Timp şi tarif de livrare:
- București 24H, de la confirmarea comenzii de către un operator, pentru produse aflate în stoc - 30 RON
- În țară 24H, de la confirmarea comenzii de către un operator, pentru produse aflate în stoc - tariful este unic de 30 lei

COMANDAȚI DE MINIM 250 RON ȘI AVEȚI LIVRARE GRATUITĂ ÎN BUCUREȘTI

BIOVEGAN ECO MIX PENTRU PRAJITURA CU LAMAIE

23,00 RON
Tara de provenienta : Germania
Proprietati : VEGAN FARA GLUTEN

Descriere

REPEDE SI USOR !

Ingrediente:

faina de orez *, zahar din trestie*, amidon de porumb*, faina de cocos*, gris de orez*, faina de lupina*, agent ingrosare: faina de guma arruba*, praf de copt*( amidon din porumb*, corector aciditate: kaliumtartrat, agent crestere: bicarbonat de sodiu*), pudra din suc de lamaie* 0,4%, (suc de lamaie*, maltodextrina*), 0,3% pudra de lamaie*, sare de himalaia, emulgator: lecitina din floarea soarelui, < 0,1% ulei de lamaie*, zahar pudra*, amidon tapioka*, < 0,1 % ulei de lamaie*
,
* = Ingrediente din agricultura ecologica.

Informatii despre alergeni :

FARA GLUTEN ! VEGAN !

RECOMANDARE DE PREPARARE:

1.Puneți conținutul amestecului de copt într-un vas si amestecati (timp de 2 min) cu 200 ml apă carbogazoasa (la temperatura camerei), 75 ml ulei vegetal (neutru)1 lingură (6 ml) apă pentru turnare

2. Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și așezați preparatul pe raftul inferior al cuptorului. Se coace la 180 ° C timp de aproximativ 45 - 55 minute . La sfârșitul timpului de coacere, faceți un test cu un băț de lemn (de exemplu, scobitoare) în mijlocul tortului. Dacă aluatul se lipește de scobitoare , prelungiți timpul de coacere cu aproximativ 5 minute, apoi încercați din nou.

Lasati preparatul sa se raceasca.

3. Decorați
Se amestecă glazura cu 1 lingură de apă caldă în cameră și se întinde deasupra preparatului

Informatii nutritionale medii 100 g
Valoarea calorica kj 1548,00 kj
Valoarea calorica kcal 368,00 kcal
Grasime 12 g
din care 1 g acizi grasi saturati
Carbohidrati: 62 g
din care zaharuri 29 g
Fibre 1,7 g
Proteine 2,9 g
Sare 0,42 g