INFORMAȚII COMENZI: 0732115617
Timp şi tarif de livrare:
- București 24H, de la confirmarea comenzii de către un operator, pentru produse aflate în stoc - 30 RON
- În țară 24H, de la confirmarea comenzii de către un operator, pentru produse aflate în stoc - tariful este unic de 30 lei

COMANDAȚI DE MINIM 250 RON ȘI AVEȚI LIVRARE GRATUITĂ ÎN BUCUREȘTI

KANAKIS ULEI ECO MASLINE ST PATRATA 0.75L

43.00RON

Pentru moment, date fiind stocurile limitate la furnizori, pot exista situatii in care produsele afisate nu sunt pe stoc. Comenzile pot fi ridicate numai dupa procesarea acestora, in limita stocurilor existente si dupa confirmarea telefonica din partea unui operator Biocorner.

Tara de provenienta : Grecia

Descriere

Ingrediente:
ULEI MASLINE KANAKIS EXTRA VIRGIN PDO

Acest ulei de măsline extra virgin, de origine protejată, este produs din soiul de măsline "Koroneiki", regiunea de proveniență fiind Messinia, din Peninsula Peloponez.

Uleiul de măsline extra virgin este sucul natural și pur al măslinelor, fiind obținut doar prin mijloace mecanice (zdrobire, presare la rece, centrifugare), fără a fi adăugate niciun fel de substanțe chimice și fără a fi folosită vreo altă metodă de procesare.

Astfel, sunt păstrate integral gustul și aromă delicioasă a măslinelor proaspete, putând fi consumat imediat, precum orice sucuri naturale. Conține multe substanțe aromatice și elemente distincte, ceea ce îl face cel mai gustos dintre toate uleiurile. Culoarea sa este puternic aurie, ceea ce indică faptul că măslinele au fost culese doar în momentul când au fost pe deplin coapte.

Datorită conținutului ridicat de polifenoli și vitamina E, acest ulei de măsline are o rezistență ridicată la alterare și oxidare. Compoziția sa chimică este ideală, fiind îmbogățit cu substanțe anti-oxidante naturale, care au o importanță vitală asupra sănătății. Aciditatea uleiului are o valoare cuprinsă între 0,1 – 0,4%.

Poate fi folosit împreună cu legume proaspăt fierte sau coapte (cartofi, ardei, dovlecei, conopidă, broccoli, muștar negru și cicoare), carne fiartă, pește sau carne marinată, ierburi aromatice și verdețuri. Este indicat a fi folosit pentru prăjit, mai mult decât orice alt ulei din semințe, deoarece este bogat în acizi grași mono-saturați și substanțe anti-oxidante naturale, care nu își pierd proprietățile la temperaturi de până la 200°.