INFORMAȚII COMENZI: 0732115617
Timp şi tarif de livrare:
- București 24H, de la confirmarea comenzii de către un operator, pentru produse aflate în stoc - 30 RON
- În țară 24H, de la confirmarea comenzii de către un operator, pentru produse aflate în stoc - tariful este unic de 30 lei

COMANDAȚI DE MINIM 250 RON ȘI AVEȚI LIVRARE GRATUITĂ ÎN BUCUREȘTI

MANUKALAB MIERE DE MANUKA POLIFLORA MGO 850+ - 250 G

644,00 RON
Tara de provenienta : Noua Zeelandă

Descriere

PRODUS NATURAL

• Ingrediente: 100% miere de Manuka MGO 850+.

DESCRIERE :

• Miere de Manuka autentica MGO 850+ din Noua Zeelanda, recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului.
• Aceasta miere a fost testata de un laborator independent, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka monoflora, cu factor activ MGO certificat.
• MGO (Meliglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii.
• Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate.
• Marca MGO de pe acest produs va garanteaza faptul ca aceasta este miere de Manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia.
• Includeti aceasta miere in dieta voastra cotidiana pentru a va spori sanatatea si starea de bine.

PROPRIETATI :

• Datorita nivelului foarte ridicat de Metilglioxal, mierea de Manuka MGO 850+ are puternice proprietati antibacteriene si antifungice, luptand eficient impotriva bacteriilor foarte rezistente precum E-coli, Stafilococul Auriu sau Helocobacter Pylori;
• Proprietati antivirale - remediu in caz de raceala sau gripa;
• Contine un complex unic de nutrienti (aminoacizi, enzime, vitamine si minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc)
• Puternice proprietati antiinflamatorii si antioxidante. Datorita cantitatii mari de compusi fenolici, reduce activitatea radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare). Mierea de Manuka reprezinta „standardul de aur” pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice si geografice.

RECOMANDARE DE UTILIZARE :

• O puteti consuma intinsa pe paine proaspata sau prajita sau turnata peste budinci.
• O puteti consuma simpla sau dizolvata in lichide.
• Consumati 1 lingurita de miere de cel mult 4 ori pe zi.
• Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
• NU ADMINISTRATI COPIILOR SUB VARSTA DE 1 AN
• Pastrati recipientul cu capacul inchis.
• Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt.
• Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.
• Nu este necesara pastrarea la frigider.
• Produsul este 100% natural si poate cristaliza.
• Cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile.
• Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad.